Stimați colegi,

 

Vă invităm să participați la ȘCOALA DE VARĂ, dedicată localizării și reducerii pierderilor de apă din rețelele publice, ce va avea loc la Cluj Napoca, în perioada 21-23 august 2019, la Hotel Belvedere. Evenimentul aduce la masa dezbaterilor factori decidenți din sectorul apei, discutiile fiind dedicate specialiștilor din cadrul companiilor de apă, firmelor producătoare de echipamente și tehnologii, universităților și institutelor de cercetare.

 

ȘCOALA DE VARĂ își propune să îi aducă laolaltă pe cei mai buni specialiști din tară, împreuna cu profesioniștii din sectorul de vânzări și academic, pentru a aduce un plus de valoare companiei gazdă, prin localizarea defectelor de rețea. Combinând metodele tradiționale cu tehnologii de ultimă oră, cum ar fi scanarea din satelit, și cu ajutorul celor mai buni detectivi ai apei, avem convingerea că vom identifica un număr considerabil de defecte ascunse. Anul trecut, pe o vreme extrem de nefavorabilă, am reușit să identificăm 42 de defecte dificile, iar compania gazda a apreciat efortul depus.

 

În programul întâlnirii este prevăzută și dezbaterea aspectelor legate de standardizarea activităților specifice sectorului.

 

Prin participarea la Școala de Vară, veți beneficia de dezvoltarea aptitudinilor de lucru în echipă și schimbul de bune practici cu alți specialiști din domeniu, veți avea ocazia să coordonați un proiect și să definiți strategii de identificare a pierderilor din rețele ,Leadership Game și să testați tehnologii noi.

 

Mai multe detalii despre programul evenimnetului, înscrieri și tarife le veti afla trimitand un email.

 

 

Vă așteptăm cu drag,

Alin Anchidin

0726397519