Despre noi, cei de la revista Detectivii Apei Pierdute

Nu suntem doar o simplă revistă, noi suntem o comunitate de specialişti atât din ţară cât şi din străinătate care doresc să împărtăşească tuturor cititorilor săi informaţii utile despre managementul pierderilor de apă, tehnologii şi soluţii utilizate în localizarea pierderilor de apă, studii şi cercetări cu rezultate aplicative, informaţii despre şi de la evenimente relevante.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este clară şi simplă: urmărim să pregătim prin informaţii sau diverse acţiuni lideri sclipitori pentru multele provocări de care se vor lovi în activitatea lor legată de managementul pierderile de apă. Rolul nostru este acela de a pune la dispoziţie resurse de educaţie care să servească drept suport celor interesaţi. Informaţia este putere doar dacă este utilizată, doar dacă este aplicată.

Viziunea noastră

Revista Detectivii Apei Pierdute contribuie activ la creşterea competitivităţii şi îmbunătăţirea performanţelor legate de managementul pierderilor de apă. Viziunea noastră presupune realizarea şi promovarea proiectelor de succes. Scopul nostru final este acela de a adăuga valoare meseriei de detector pierderi apă.

Promisiunea noastră

Promisiunea noastră este aceea de a menţine ştacheta sus, SE POATE ŞI AŞA este o atitudine greşită în orice domeniu tehnic mai ales în cel care trebuie să protejeze resursele naturale ale pământului. Fără specialişti nu vom putea exista.

ISSN 2457‑6999 ISSN–L 2457‑6999

Publicaţia Detectivii Apei Pierdute a fost apreciată în cadrul conferinţei „Instalaţiile pentru construcţii şi confortul ambiental”, organizată de Asociaţia Inginerilor de Instalaţii din România, în luna aprilie, la Timişoara.

AIIR a acordat distincţia „Inginer Ioan Vitcu” redacţiei revistei Detectivii apei pierdute luând în considerare munca depusă şi popularitatea de care se bucură publicaţia în rândul specialiştilor. Detectivii apei pierdute apare din anul 2011 şi se adresează specialiştilor în depistarea pierderilor de apă, prezentând informaţii despre evenimentele şi oportunităţile de dezvoltare profesională, aparatura folosită, strategiile aplicate şi numeroase studii de caz. Colectivul de redacţie reuneşte specialişti de la mai multe companii de apă şi instituţii de învăţământ superior din ţară şi este coordonat de Alin Anchidin, inginer hidrotehnist, care conduce echipa de detecţia pierderilor de apă din cadrul societăţii Aquatim.