Editia a XI-a a Concursului Detectia Pierderilor de APA 2018 – Vasile Ciomos

Asociatia Romana a Apei (ARA) organizeaza cea de-a XI-a editie a concursului de detectii pierderi apa Vasile Ciomos.

Anul acesta si-au anuntat participarea 23 de echipe de la urmatoarele companii de apa :

Compania de Apa Oltenia, Apa Canal Sibiu SA, APASERV SA Satu Mare, Apa Prod SA Deva, Ecoaqua Calarasi, Apa Canal SA Galati, Compania de Apa Oradea, Apavital Iasi, Compania de Apa Aries, Apa Nova Bucuresti, Compania de Apa Somes, Compania Aquaserv SA Tg Mures, Compania de Apa Targoviste Dambovita SA, RAJA SA Constanta, Hidro Prahova, APA CTTA Alba, Apa Canal 2000 SA Pitesti, Vital Maramures, CUP Dunarea Braila, Aquaerv SA Tulcea, Harviz SA, Aquatim SA si Apa Brasov.

 

 

Pentru oamenii de succes, cea mai mare competiție a lor nu o reprezintă alți oameni, ci ei înșiși, deoarece au o dorință imensă de a deveni mai buni azi decât au fost ieri.

John Maxwell

 

Devenit o traditie si asteptat cu interes de catre „detectivii apei pierdute” editia din acest an va avea loc in perioada 05-07 septembrie 2018 la Drobeta Turnu Severin.

Concursul se va desfasura astfel:

-data de 05 septembrie – Sedinta tehnica, care se va desfasura in sala de conferinte a hotelului Flora incepand cu orele 18.30

-data de 06 septembrie – probele in teren

Pe trasee se vor folosi  Un corelator +  microfon de sol sau doua microfoane de sol (in functie de traseu). Detalii la sedinta Tehnica.

-data de 07 septembrie premierea participantilor.

 

 

Inca de la prima editie a fost stabilita o regula” nescrisa”  Castigatorul ultimei editii devine organizatorul urmatorului concurs.

La ultima editie castigatorii au fost desemnati colegii de la SECOM Dr Tr Severin… anul acesta Zeita Fortuna cui va surade ?

Daca ar fi sa fim subiectivi am spune ca e randul echipelor din Moldova (Iasi) sau din centrul tarii (Tg Mures, Brasov, Turda, Covasna, Sibiu), a celor din nord (Maramures), vest (Oradea) sau din sud (Craiova, Prahova, Targoviste, Pitesti), sau a celor de la Marea Neagra si Dunare (Constanta. Braila). In concluzie sunt o multime de variante posibile…inclusiv a celor care au castigat deja acest concurs (Satu Mare, Bucuresti, Cluj, Alba, Tulcea sau Timisoara).

 

Dupa cum spunea si regretatul Vasile Ciomos: Craiova e o echipa patimasa…

Personal cred ca anul acesta  e randul lor,a celor de la Craiova –  au o echipa omogena cu experienta care a demonstrat la fiecare editie a concursului ca se descurca foarte bine in teren.

Ca la orice competitie fiecare are sansa lui … si chiar daca te numesti Federer/Djokovic/Nadal…asta nu inseamna ca meciul e castigat inainte de a incepe.

 

Revenind la citatul de mai sus voi spune ca fiecare concurent va face tot posibilul de a fi cea mai buna versiune a sa, aici nu e vorba despre competitia fata de ceilalti.

Exista orgolii si dorinta de a castiga – ceea ce este un lucru bun, dar scopul acestor evenimente ramane acela de a invata ceva din acesta experienta.

 

SUCCES TUTUROR PARTICIPANTILOR.

Această prezentare necesită JavaScript.