Concursul

„Detecția pierderilor de apă

– Vasile Ciomoș 2017 – „

Asociația Română a Apei -ARA- organizează cea de-a zecea ediție a concursului de Detecții pierderi apă în perioada 28-30 iunie 2017.

Din acest an concursul va purta numele dl. VASILE CIOMOȘ – fosul președinte al Asociației Române a Apei – principalul promotor al acestui eveniment. Alături de dl Gh. Sava – inițiatorul ideii acestui concurs –  a fost cel care a pus bazele acestui eveniment .

Imagini pentru vasile ciomos

Eram la Sibiu la un seminar de detectare a pierderilor ţinut de Andy Bowden, Anglia, când împreună cu dl preşedinte A.R.A., Ciomoş Vasile, am pus bazele acestui proiect care se pare a avut şi are un real succes, fiind printre puţinele sau poate singurul din Europa.

Dl. Ciomoş, mereu receptiv la idei noi, a propus pe loc organizarea lui la Satu Mare şi patronează direct acest concurs, fiind prezent la fiecare ediţie.

ing. Gheorghe Sava -director tehnic Apaserv Satu Mare inițiatorul concursului

 

Istoria acestui eveniment o puteți reciti accesând linkul următor : http://detectiviiapeipierdute.ro/primul-concurs-de-detectare-a-pierderilor-de-apa/

Primul concurs de detectare a pierderilor de apa

Gazda evenimentului din 2017 este compania Aquaserv Tulcea, câștigătorii ediției de anul trecut.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Taxa de participare este de 700 lei/persoană, iar înscrierea participanților se face până la data de 9 iunie 2017 .

Concursul se desfăşoară în condiţii normale de lucru, fiecare echipă având câte 30 de minute pentru fiecare probă utilizând diverse echipamente din dotare. Informaţiile şi schimbul de experienţă constituie un câştig pentru fiecare participant.

Pentru informații suplimentare privind detaliile administrative și de organizare, condiții de participare și regulamentul de desfășurare al concursului puteți apela la dl. Silviu Lăcătușu

s.lacatusu@ara.ro sau la telefon 0744 215 772.