DESCARCA INVITATIA

 

DESCARCA PROGRAM

Program FINAL 2017

Avem placerea si onoarea de a va invita la cea de-a treia editie a workshopului Detectivii Apei Pierdute.

Evenimentul va avea loc in perioada 25-26-27 octombrie 2017 in cadrul facultatii de la Bucuresti -UTCB.

Ca si in anii precedenti ne propunem sa aducem in discutie si mai ales in dezbatere teme de interes pentru companiile de apa din Romania, sa avem posibilitatea de a discuta liber si fara perdea despre „pierderile de apa”.

Avem un invitat special si la acest eveniment, in persoana domnului David Pearson – un expert international in managementul pierderii de apa. Pentru ai face o descriere i-am adresat cateva intrebari, iar interviul il puteti citi accesand urmatorul link :

INTERVIU

 

 

 

 

 

DESCARCA INVITATIA

Deci va asteptam sa va alaturati acestui grup al detectivilor pierderilor de apa. Misiunea si viziunea noastra este aceea de a ajuta persoanele interesate de domeniul pierderilor de apa sa gasesca solutii viabile la problemele zilnice.

Speram ca prin discutii si schimburi de experienta sa oferim un knowhow necesar. Ideile nu trebuie sa fie nici multe nici noi. Trebuie doar sa starneasca interesul pentru a le aplica, caci informatia neutilizata nu poate sa ajute pe nimeni.

Nu va invitam la o competitie, noi va invitam la o dezbatere. Ne-ar face placere sa aveti o prezentare despre un lucru pe care doriti sa il impartasiti colegilor, despre o problema la care cautati solutii.

DESCARCA INVITATIA