Concursul de fotografie “APA –  De la sursă la emisar

În cadrul Expoziţiei Internaţionale EXPOAPA 2017 se va organiza a IV-a ediție a concursului de fotografie “APA –  De la sursă la emisar”.

Evenimentul este organizat de ARA – Romanian Young Water Professionals în parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucureşti şi Universitatea Tehnica de Construcţii Bucureşti. La concurs poate participa orice utilizator al unui aparat foto, indiferent de brand sau model, care transmite o fotografie tematică până la data de 20 Aprilie 2017, pe adresa chairywpro@ara.ro. Fiecare participant se poate înscrie la concurs cu o singură fotografie. Fotografiile vor fi incluse în una din temele: fotografie tehnică (realizate în instalații/sisteme de tratare/epurare apă) sau fotografie artistică.

Participanţii la concurs trebuie sa deţină fotografia cu care s-au înscris, în original, şi sunt obligaţi să o pună la dispoziţia organizatorilor în format electronic, la rezoluţie maximă (dimensiunea minimă fiind de 3 Mega pixeli). Fotografiile transmise vor trece printr-o preselecție preliminară, iar maximum 80 vor fi expuse în cadrul EXPOAPA 2017, pe tot parcursul desfășurării evenimentului. Organizatorii sunt responsabili pentru imprimarea și expunerea fotografiilor. Asociația Română a Apei va acorda trei premii, pe baza voturilor juriului și a publicului, constând în câte un Hard-drive extern.

Regulamentul detaliat este disponibil pe site-ul: http://ywpro.ara.ro.

 

 

Laura STĂNESCU

Preşedinte Romanian Young Water Professionals