Radiodetection anunță o nouă soluție inovatoare de localizare a utilităților îngropate folosind aplicatii si programe de cartografiere

 

RD8200SG: Locatorul de precizie Radiodetection

Localizați și  cartografiați utilitățile îngropate într-o singură operațiune

 

Locatoare de precizie a utilităților îngropate incorporeaza acum si sisteme GPS cu precizia unui aparat de cartografiere. Locatorul RD 8200 de la Radiodetection are un nou membru al familiei, pe RD 8200-SG, Survey Grade, care contine un GPS cu precizie de centimetru.

 

Cartografierea utilităților îngropate

 

Dacă cineva crede că hărțile digitale care indică locația conductelor subterane, a cablurilor și a altor infrastructuri ar fi obișnuite, se înșală pentru că, nu doar că nu sunt des întâlnite, dar cele existente sunt adesea inexacte și disponibile numai în format fizic de hârtie. Până acum.

Noul RD8200SG de la Radiodetection a fost proiectat pentru a crea capabilități instantanee de creare a hărților. Clienții pot alege dintr-o gamă de aplicații de cartografiere mobile, cum ar fi PointMan, pentru a vedea și a construi hărțile lor în timp ce se află pe teren. Această nouă soluție de radiodetecție este concepută pentru a accelera, simplifica și reduce costurile de localizare și cartografiere a utilităților subterane.

 

„Observam o cerere crescută din partea companiilor de energie, gaz, apă și alte utilități pentru a-și localiza și cartografia activele. Multe țevi și cabluri au fost îngropate cu până la 50 de ani în urmă, iar geografia terenului se schimbă literalmente în timp. Clienții finali solicită adesea hărți digitale precise pentru utilitățile îngropate și sunt dezamăgiți când află că sunt greu de găsit”, afirmă Andrew Bruce, Managing Director, Radiodetection.

Această prezentare necesită JavaScript.

O soluție avansată, combinată de cartografiere și localizare a rețelelor de utilități

 

Firma Radiodetectio reunește tehnologia de localizare de înaltă calitate și fiabilă pentru care sunt cunoscuți și cartografierea în timp real într-o soluție combinată. RD8200SG ajută la furnizarea cu precizie a hartilor obtinute cu precizie la centimetru și oferă flexibilitatea de a fi integrat cu o gamă largă de aplicații de cartografiere mobile.

 

RD8200SG permite experților în localizare să integreze cartografierea în fluxurile lor de lucru și experților în cartografiere, integrarea localizarii în munca lor.

 

„Un element cheie al soluției RD8200SG este capacitatea sa de a obține o precizie ridicată. Tehnologia GPS convențională nu este suficientă. Precizia localizarii poate fi obținută prin conectarea la sateliți și stații de bază cu punct fix și folosind algoritmi complecși pentru a calcula locația exactă a conductei. Datorită capacității RD8200SG, utilizatorii pot acum să localizeze și să cartografieze utilitățile îngropate cu mare precizie”, spune Bruce.

 

Produs familiar, capacitate îmbunătățită

 

RD8200SG se bazează pe bine cunoscutul locator de precizie RD8200G de la Radiodetection. Mulți utilizatori care sunt deja familiarizați cu RD8200G vor avea nevoie doar de o pregătire minimă pentru a folosi noua soluție.

 

„Noua soluție integrează tehnologia de cartografiere într-o nouă versiune a unui locator pe care o mulțime de companii de utilități și proprietari de utilitati ingropate o folosesc deja. Modul în care utilizatorii RD8200G pot localiza conductele îngropate nu s-a schimbat. RD8200SG are capacități suplimentare.” spune Bruce.

 

RD8200SG se remarcă și prin ergonomie. Cântărind doar 2,4 kg, este ușor și este conceput pentru o utilizare frecventă, continuă și confortabilă pe teren.

Cartografiază în felul tău

 

Flexibilitatea se află în centrul soluțiilor noastre de cartografiere, permițând clienților să aleagă soluția care este cea mai potrivită pentru afacerea lor. Oferim soluții la cheie pentru cei nou-veniți în lumea cartografierii utilităților, în timp ce experții în acest tip de cartografiere se pot conecta la sistemele lor avansate.

 

Flexibilitate unică

 

RD8200SG se remarcă prin flexibilitate; este compatibil cu o aplicație terță parte, PointMan – un lider mondial în aplicații de cartografiere – și funcționează, de asemenea, cu hărți ale subsolului. Deasemenea este in lucru obținerea compatibilitatii cu aplicații de cartografiere precum Land2Map și Geolantis.360, având potențial de integrare viitoare cu orice aplicație de cartografiere mobilă.

 

Versatilitate maximă

 

„După ce o hartă este creată, aceasta poate fi trimisă prin e-mail în diferite tipuri de fișiere, cum ar fi CSV, KML și SHP. Tipurile exacte de fișiere depind de aplicația mobilă utilizată. Fișierele exportate pot fi deschise în Google Earth, unde utilizatorii pot face clic pe punctele pe care le-au creat și pot vedea informații care identifică dacă utilitățile sunt cabluri electrice, conducte de gaz sau alte tipuri și adâncimea la care sunt îngropate. Dacă utilizatorii au deja propriul sistem de cartografiere, pot importa fișierele și le pot vizualiza acolo”, continuă Bruce.

 

Anticiparea se construiește

 

RD8200SG a fost lansat în întreaga lume. Soluția a trezit deja un puternic interes în America de Nord si in Europa. Pentru mai multe detalii www radiodection com