Stuart Hamilton, Bambos Charalambous, Steve Cavanaugh, Will Jernigan și Andrew McCarthy au colaborat pentru a crea un flux de lucru educațional care prezintă ciclul de viață al unui proiect activ din cadrul Inițiativei privind Emisiile Căderii de Apă (LEI). Acest cadru,  are scopul de a educa comunitatea cu privire la implementarea operațională a programului propus. Acest flux de lucru poate fi supus unor actualizări ulterioare pe măsură ce continuăm să dezvoltăm și să extindem metodologia.

LEI ver 14 (1)

Dă clic pentru a accesa LEI-ver-14-1.pdf

 

Eficient 2023

În întreaga lume, ne confruntăm cu secetă continuă și presiuni pe termen lung asupra resurselor de apă din cauza schimbărilor climatice, creșterii populației, protejării mediului și învechirii infrastructurii de utilități. IWA Eficient 2023 aduce împreună soluții pentru a aborda aceste provocări și oferă un spațiu pentru networking și discuții în vederea colaborării. Tematicile abordate includ securitatea apei și gestionarea crizelor, politicile și reglementările, etichetarea, economia, inovația, adaptarea la schimbările climatice, implicarea comunității și multe altele. Conferința cuprinde o varietate de prezentări, ateliere și vizite pe teren.

Cel mai recent proiect de program este disponibil online la linkul de mai jos și este atașat aici:

https://efficient2023.org/program/

De asemenea, vom găzdui primul eveniment Water Efficiency World Cup – o oportunitate de a sărbători studii de caz de succes și colaborarea într-o serie de țări, precum și de a socializa în prima seară a conferinței (mai multe informații despre acest lucru vor fi trimise printr-un e-mail separat). Acest eveniment va fi urmat de cina de gala în a doua seară a conferinței.

Locația este Centrul de Congrese Cité Mondial situat în inima orașului Bordeaux, în cartierul Chartrons, pe malul Garonnei. Există multe de văzut și făcut în regiunea din jurul conferinței (mai multe informații la https://www.bordeaux-tourism.co.uk/).

 

SURSA : IWA-WLSG