Localizarea infrastructurilor subterane

Infrastructurile îngropate (țevile de apă, canalizare, gaze, cabluri de telefonie, cabluri electrice), toate acestea sunt prezente în subteranul orașului, și, pe cât de valoroase sunt pentru comunitate, pe atât de problematice sunt pentru tehnicienii din teren care trebuie să facă localizarea lor, dar mai ales să efectueze excavații pentru a interveni asupra lor, fără a le deteriora.

Planuri neactualizate sau incomplete, informații evazive și eronate, urgența efectuării lucrării, sunt cumulul de elemente care pot pune tehnicienii într-un mare impas.

Pentru a le veni în ajutor în situații ca aceasta, vă propunem atenției cel mai complet și precis model de locator produs de Radiodetection, și anume RD8100.

Funcția care face din RD8100 locatorul cel mai potrivit pentru localizarea în mediile aglomerate este funcția CD. Ce este CD (current direction), cum funcționează și de ce nu te lasă să greșești?

Te invităm să ne contactezi pentru a-ți explica in detaliu modul în care funcționează și cum te poate ajuta pentru o localizare precisa.