Retea fixa: Combina senzori acustici de detectare a pierderilor si tehnologia telemetriei

Affinity Water nominalizeaza HWM ca partener in monitorizarea permanenta a pierderilor

Urmarire in timp real: Functioneaza impreuna cu Google Maps

Inregistrare precisa: Stabileste profilul de zgomot pentru alarma imediata in caz de pierderi

 

Imagini pentru permanet+

Affinity Water, cea mai mare companie de apa a Marii Britanii, ce deserveste peste 3.6 milioane de locuitori in S-E-ul Angliei, a format un parteneriat cu HWM cu scopul de a obtine reduceri semnificative ale ratelor de pierdere utilizand telemetrie fixa de tip PermaNET+.

„Utilizand PermaNET+ putem monitoriza in continuu 25% din reteaua noastra, identificand pierderile in doar cateva ore, in comparatie cu zilele necesare utilizarii metodelor conventionale.”

Drew Ritchie, Affinity Water

 

Imagine similară

 

 

LINK

PermaNET – Affinity Water (March 17)

 

Affinity Water utilizeaza deja tehnologia de achizitie date pentru monitorizarea performantei reletelor, dar adaugarea PermaNET+ va imbunatati drastic detectarea pierderilor din retea.

PermaNET+ reprezinta urmatorul pas in dezvoltarea achizitiei de zgomot. Datele sunt trimise automat utilizatorului, eliminand nevoia de vizitare a punctelor in vederea colectarii informatiilor. Transmisia de date se realizeaza prin o combinatie de comunicare mobila GPRS si SMS. Echipamentul transmite deasemenea si un fisier audio pentru monitorizare si corelare de la distanta pentru identificarea pozitiei fisurii.

PermanNET+ se afla in intregime sub pamant, fiind usor de implementat la scara larga si minim invaziv.

 

Imagine similară

Aceste caracteristici sunt esentiale planului de reducere a pierderilor pe termen lung, implementat de Affinity Water, ce a setat obiective ambitioase de imbunatatire a retelelor.

„Dintre toate comaniile de apa din Regatul Unit, noi am setat cel mai mare procentaj de reducere a pierderilor pe parcursul planului de 5 ani (AMP6)”, explica Drew. „Am obtinut asta impreuna cu PermaNET+, gandire tehnica inovatoare si metodologii de schimbare a economiei in detectarea perderilor.”

Imagine similară

 

Programul a fost finalizat in Mai 2017, cu instalarea a 20.000 de sisteme PermaNET+. Proiectul reprezinta implicarea pe termen lung pentru imbunatatirea reducerii pierderilor din partea Affinity Water, asa cum explica Drew: „Suntem entuziasmati sa colaboram cu HWM pe urmatorii 10 ani pentru a imbunatati sistemul si pentru a utiliza informatiile acumulate din pierderi in metode noi si inovative.”

 

„HWM UK este reprezentata in Romania de catre ENVIROTRONIC”

Dr. Ing. George Alexandru Smeu

Director Tehnic