Servicii de detectare și identificare a pierderilor de apă

Aveți o pierdere de apă? Noi vă putem ajuta să o localizați și să o remediați. Sunați-ne la 0726397519 sau vizitați site-ul nostru www.pierderideapa.ro pentru a afla mai multe informații.

 

Răspundem la câteva întrebări general valabile:

De unde știu că am o pierdere de apă pe rețeaua interioară?

Dacă sunteți abonat al unei companii de apă, atunci probabil aveți un contor care înregistrează consumul dumneavoastră. Dacă toți consumatorii (mașina de spălat, rezervor wc, etc.) din casă sunt închiși, iar contorul de apă indică un consum (rotița care indică consumul se învârte), atunci aveți o pierdere de apă. Sunați un specialist pentru a vă găsi această scurgere!

Factura de apă primită este mai mare decât de obicei? Trebuie să reluați pasul unu și să verificați contorul de apă. În cele mai multe cazuri, este vorba doar de o estimare incorectă a consumului dumneavoastră (citire greșită făcută de compania de apă, regularizare consum, etc.)

Ați observat pete de umiditate pe pereți/podea/etc.? Și aici ar fi bine să reveniți la pasul unu și să verificați instalația interioară. În cele mai multe cazuri, umiditatea provine din infiltratii prin fundație și deci nu este o țeavă spartă.

Presiunea din rețeaua dumneavoastră internă este mai scăzută decât de obicei? Verificați dacă contorul indică un consum. Este foarte probabil ca presiunea să fie scăzută din cauza operatorului de apă sau a unor țevi/filtre/etc. infundate.

Cum se poate localiza o pierdere de apă?

Metoda cea mai radicală în a găsi o pierdere de apă aflată pe instalatiile interioare ascunse este să spargeți tot traseul conductei până găsiți pierderea de apă. Noi nu vă recomandăm această metodă, în schimb dacă rețeaua dumneavoastră interioară este foarte veche ar trebui să luați în calcul înlocuirea ei, decât să o reparați periodic.

Pentru a localiza o pierdere de apă în instalatiile interioare, noi utilizăm tehnologii electro-acustice combinate cu tehnologii de scanare a zonelor. Aceste metode sunt neinvazive și deci nu este cazul de a face găuri decât acolo unde aparatura indică prezenta unei pierderi de apă.

 

 

 

 

 

Prima pagină