vLoc3 RTK-Pro primul locator cu precizie topografică GNSS

 

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Receptorul vLoc3 RTK-Pro este primul care adaugă precizie RTK GNSS unui locator de trasee, cabluri și conducte îngropate. Utilizarea modulului intern de tip celular RTK-Pro cu capabilități 4G LTE, oferă operatorului capacitatea de a se conecta la protocolul NTRIP RTK (Real-Time Kinematic) care oferă corecții RTCM 3.

NTRIP include un protocol de sine stătător bazat pe HTTP şi adaptat la cerinţele de transfer al datelor GNSS. El permite difuzarea corecţiilor diferenţiale sau al altor tipuri de date GNSS, spre utilizatori staţionari sau in mişcare, prin intermediul internetului. NTRIP permite accesul la internet prin reţele mobile bazate pe IP, cum sunt reţelele GSM, GPRS, EDGE sau UMTS.

Prin utilizarea acestor corecții, operatorul poate colecta atât date despre locația traseului, cât și locația geografică, cu precizie la nivel topografic. RTK-Pro este proiectat pentru toate nivelurile de pregătire ale operatorilor, utilizând ecrane de localizare ușor de utilizat și intuitive. Toate datele din teren sunt trimise în cloud și păstrate în memoria internă a receptorului pentru examinare și exportare în programe de cartografiere externe.

Partea de înregistrare și descărcare date este asigurată de conexiunea de încărcare în timp real la serverul VMMAP prin conexiune celulară. Rularea unei analize pe portalul web VMMAP permite determinarea celei mai bune practici. Fișierele de date exportate pot fi în format .csv, shapefile sau KML. Fișierele de tip .shp oferă compatibiltate GIS iar cele .kml un ajutor vizual al locului în care se află utilizatorii.

 

Receptorul vLoc3 RTK este extrem de configurabil de către utilizator şi conține opt moduri de localizare activă, modul de localizare defecte, modul SD (care arată direcția curentului de ieșire ) și o gamă de frecvențe configurabile de la 98Hz la 200kHz. Alertele audio și cu vibrații oferă avertizări pentru adâncime mică, suprasarcină, cabluri aeriene și balansare excesivă.

Acesta oferă, pe lângă ecranele clasice de localizare, noi reprezentări avangardiste:

  • Localizare vectorială – pentru localizare completă automată
  • Grafic transversal – care arată atât maximul, cât și minimul, oferind simultan măsurarea imediată a semnalului distorsionat
  • Vedere plan – afișarea orientării relative a cablului/conductei omnidirecțional
  • Masuratori simultane de: intensitate câmp, adâncime, curent, distorsiune câmp

 

Receptorul vLoc3 RTK  este compatibil cu toate generatoarele de semnal din gama vLoc2 și vLoc3 și  este în conformitate cu următoarele standarde europene CE (Directiva 99/5/EC): EN 55011; EN 61000-4-2: A1 & A2; EN 61000-4-3; EN 61000-4-8: A1; ETSI EN 300 330-2; ETSI EN 301 489-1 și ETSI EN 301 489-3.

 

Pentru detalii suplimentare de ordin tehnic sau comercial vă rugăm să ne contactați la următoarele date de contact:

SebaKMT – Seba Dynatronic GmbH

Reprezentanta in Romania

www.sebakmt.com/ro

info.ro@megger.com

sorin.roibu@megger.com

0758 544688