In fiecare joi de la ora 18 organizam un webinar life despre pierderile de apa, esti invitatul nostru special si te asteptam sa te alaturi acestui grup.

Această prezentare necesită JavaScript.

Asociatia Romana a Apei (ARA), Aquademica, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti (UTCB) si Detectivii Apei Pierdute (DAP) sunt gazdele acestor webinarii, moderatori fiind profesorul Alexandru Aldea (UTCB) si Alin Anchidin (Aquatim).

 

De ce e nevoie de webinarii ?

Nevoia de educatie ar trebui sa fie prezenta la toate persoanele indiferent de varsta si de activitatea pe care o desfasoara.

Daca in mod normal existau evenimente de socializare si schimburi de experienta acum mai mult ca oricand putem folosi puterea internetului si a tehnologiei pentru a ne intalni.

Un alt mare avantaj al acestor intalniri il reprezinta grupul care poate dezbate subiecte si probleme cu care se confrunta in viata de zi cu zi, totodata apeland si la perspectiva altor persoane care s-au confruntat cu aceleasi situatii. Astfel exista perspectiva de a afla ce au testat altii si ce a functionat, de a asculta un expert international expunand problema pierderilor de apa din perspective diferite.

Urmand tendinta mondiala de a organiza intalniri in online, am creat acesta posibilitate de a invita companii de apa, producatori de echipamente si solutii softweare, experti internationali din domeniul pierderilor de apa. Am tradus aceste webinarii pentru ca informatia sa fie mai bine inteleasa si transmisa catre cei interesati.

 

Platforma YOUTUBE

Aceste webinarii au fost inregistrate si postate pe platforma Youtube , o platforma care doreste sa ajute profesionistii din acest domeniu punandu-le la dispozitie materiale utile.

Aveti posibilitatea de a va abona si a primi informatiile postate acolo, utilizati urmatorul link :

 

https://www.youtube.com/channel/UCcDxjztFR-V7ZxadHYtEC_A

 

Platforma este ca un fel de carte electronica in care poti sa urmaresti sau sa revezi subiectele care ti-au starnit curiozitatea.

 

Subiecte abordate

 

Subiectele abordate sunt tehnice si cuprind o sfera larga de oportunitati in a afla lucruri interesante si utile.

Tehnologie, management, solutii si abordari, digitalizare si multe alte teme pe care le-am abordat si care au scopul de a oferi solutii si abordari celor care cauta raspunsuri.

In Romania si nu numai problema pierderilor de apa reprezinta o provocare pentru orice companie de apa, s-a investit in infrastructura si echipamente dar este nevoie de o abordare proactiva pentru a gasi solutii reale aplicabile pentru a vedea rezultate.

Intrati pe canalul Youtube, ABONATI-VA si urmariti inregistarile !

https://www.youtube.com/channel/UCcDxjztFR-V7ZxadHYtEC_A