În perioada 5-7 Noiembrie 2018 a avut loc în cadrul Facultății de Hidrotehnică din București ediția anuală a workshop-ului Detectivii Apei Pierdute, la care au participat reprezentanți ai ai unor companii de apă din țară, reprezentanți ai mediului academic din domeniu, precum și domnul Jurica Kovac din partea Asociației Internaționale a Apei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În cadrul acestui eveniment au fost organizate discuții și prezentări pe tema pierderilor de apa din rețele și a modalităților de reducere și depistare a acestora.

Prezentarea dl Jurica Kovac o puteti urnari :

 

Această prezentare necesită JavaScript.

 

 

Din partea SC ENVIROTRONIC SRL a perticipat la acest eveniment domnul Smeu George. Prezentarea a fost axata pe echipamente de detectie infiltratii si pierderi de apa.

 

Fotografia postată de Steinzeug-Keramo Romania.

Din partea Steinzeug-Keramo au participat la acest eveniment doamna Alina Văduva (Manager Regional SEE), Mihai Ștefan (Sales Engineer SEE) și Ionuț Leonte (District Manager RO) -foto –   cel care a susținut și prezentarea companiei în cadrul evenimentului. Prezentarea a fost axată  pe calitatea conductelor și a sistemelor de îmbinare și etanșare, ce împiedică apariția de pierderi de apa uzată din rețele și colectoare, reducând astfel costurile de exploatare și impactul negativ asupra mediului înconjurător.

Din partea BEST INVEST SRL au participat la acest eveniment domnul  Mihai VLAD –  cel care a susținut și prezentarea companiei în cadrul evenimentului. Prezentarea a fost axată  pe Locatoare trasee de utilitati metalice ingropate RD5100.

RD 5100 un model de echipament proiectat special pentru nevoile de localizare ale tehnicienilor ce lucreaza in cadrul companiilor de apa. Acest model ofera precizia de masurare a locatoarelor Radiodetection si este disponibil la un pret foarte competitiv.

Din partea asociatiei Academia de Property si Facility Management (APFM) a participat domnul Adrian Balasu, care a sustinut o prezentare in cadrul evenimentului. Prezentarea s-a intitulat “Dezvoltarea performantei prin educarea profesionistilor – cursuri pentru practicienii din activitatea de Property & Facility Management” si a fost axata pe expunerea unor notiuni de baza privind domeniul facility managementului, a importantei acestei industrii si a optiunilor de pregatire, specializare si perfectionare in cadrul proiectelor dezvoltate de APFM, in parteneriat cu institutii de invatamant superior, inclusiv Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti.
Cei interesati pot obtine detallii suplimentare privind programa cursurilor, lectorii si alte informatii relevante, pe site-ul www.apfm.ro sau pot solicita direct informatii la adresa de e-mail adrian.balasu@apfm.ro.
Din partea S.C BIO TECH SRL reprezentant UTILIS a participat la acest eveniment domnul  BRATU MIRCEA. Prezentarea a fost axată  pe detectia pierderilor de apa potabila, cu ajutorul scanarii retelelor din satelit.
Din partea Seba Dynatronic GmbH au participat la acest eveniment domnii Bogdan Ardeleanu, Sorin Roibi şi Viorel Simionescu, care au susținut și prezentarea companiei în cadrul evenimentului. Prezentarea a fost axată pe echipamente moderne pentru localizarea exacta a pierderilor – modelul Hydrolux 7000 precum si locatorul de trasee de conducte si cabluri ingropate vLocPRO3
PREZENTARILE LE PUTETI VEDEA ACCESAND LINKUL