O soluție inovatoare de monitorizare permanentă a scurgerilor pentru generația următoare, ZONESCAN AI, se distinge prin implementarea avansată a Inteligenței Artificiale (AI). Ca succesor complet compatibil cu ZONESCAN NB-IoT, care a atins o impresionantă bază de instalare de peste 50.000 de loggere în mai puțin de patru ani, ZONESCAN AI marchează un pas semnificativ către viitorul monitorizării scurgerilor.

Puterea Inteligenței Artificiale: Principala inovație adusă de ZONESCAN AI constă în exploatarea puterii Inteligenței Artificiale pentru detectarea și localizarea precisă a scurgerilor. Această tehnologie avansată permite logger-ului să analizeze datele în timp real, să coreleze informațiile și să ofere un „Predictor AI” pentru fiecare măsurătoare. Astfel, capacitatea de a identifica și localiza scurgeri devine mai precisă și mai eficientă ca niciodată.

Evoluție Continuă: ZONESCAN AI reprezintă o evoluție firească în domeniul monitorizării permanente a scurgerilor, construită pe fundația solidă a tehnologiei anterioare ZONESCAN NB-IoT. Compatibilitatea deplină asigurată între cele două modele facilitează o tranziție fără probleme pentru utilizatorii existenți, deschizându-le accesul la avantajele inovațiilor aduse de AI.

Această prezentare necesită JavaScript.

Performanțe Remarcabile cu AI: Cu un accent deosebit pe Inteligența Artificială, ZONESCAN AI oferă performanțe remarcabile în detecția și localizarea scurgerilor. Capacitatea sa de a analiza datele în timp real, de a corela informațiile și de a prezice probabilitatea scurgerilor aduce un nivel superior de precizie și eficiență în comparație cu soluțiile anterioare.

Succes Global și Durabilitate: Cu peste 50.000 de loggere instalate la nivel mondial într-un interval de timp atât de scurt, ZONESCAN AI demonstrează nu doar succesul global, ci și durabilitatea și fiabilitatea soluției. Caracteristici precum bateria înlocuibilă în teren, senzorii de mișcare 3D și tehnologia NB-IoT asigură o performanță excepțională și o durată de viață extinsă.

Redefinirea Monitorizării Scurgerilor cu AI: ZONESCAN AI redefinește standardele în domeniul monitorizării permanente a scurgerilor, demonstrând că Inteligența Artificială nu este doar un aspect opțional, ci un element fundamental pentru obținerea unor rezultate de vârf în detecția scurgerilor. O soluție completă, adaptată pentru a răspunde cerințelor unei lumi în continuă schimbare, ZONESCAN AI deschide calea către un viitor mai eficient și mai sustenabil în monitorizarea rețelelor de apă.

 

ZONESCAN AI – Correlating IOT Leak Logger – Gutermann (gutermann-water.com)