Ariston Comfort Challenge

POVESTEA CONFORTULUI

 Comfort Challenge

Acesta este unul din primii paşi în călătoria care ne va conduce la explorarea conceptului de confort în multe colţuri ale planetei, pentru a vedea cum fiecare persoană, oriunde din lume, poate să dea confortului o valoare unică.

 

Ariston, marca principală și internațională a grupului Ariston Thermo, lansează noua sa campanie de comunicare axată pe tema „provocării” sale în confortul termic: de a aduce confort peste tot, chiar și în cele mai neospitaliere locuri.

Provocarea Ariston Comfort este o misiune care va îmbunătăți viața în locul pe care îl vizitează. Este o provocare pentru profesioniști, cei mai pricepuți și curajoși. Acesta este motivul pentru care Ariston a lansat la nivel global recrutarea profesioniștilor, invitându-i să se alăture proiectului printr-o selecție care va decide cine va trăi această aventură unică, epică și interesantă.

Provocarea Ariston Comfort va aduce această echipă uimitoare într-un teren extrem de imprevizibil și de o frumusețe incomparabilă.
Aici site-ul pentru profesioniști să se alăture provocării: http://www.aristoncomfortchallenge.com

Ariston Comfort Challenge

3 instalatori sunt provocati sa intre intr-o aventura in care sa asigure confortul termic – caldura si apa calda din belsug- intr-o zona cu conditii climatice exttreme.

 

 

Aceasta este o căutare internatională de voluntari care să călătorească în ținuturi înghețate, într-o lume unică, extremă și imprevizibilă.

Este prima inițiativă de acest fel care are scopul de a aduce confort într-unul din cele mai neospitaliere locuri de pe Pământ, menținând focusul pe protejarea mediului.

Ariston Comfort Challenge este cea mai mare misiune pe care grupul Ariston Thermo și-a luat-o în istoria lui, și reflectă angajamentul permanent al firmei de a aduce confort pe toată planeta.