Detectivii Apei Pierdute  lansează un nou serviciu de închiriere de echipament de monitorizare online a pierderilor de apa pentru companii de apa.

În ultimii ani ne-am dat seama că motivul pentru care multe companii de apa nu performează este pentru că nu au informatii instantanee din teren referitoare la retelele de apa. Nu exista sisteme care sa transmita online informatii despre avariile aparute. Personalul este insuficient si nu poate sa se imparta intre diversele activitati zilnice, asa ca o solutie online de a primii informatii in timp util din teren este o solutie viabila. Nu se evaluează corect performanța retelelor. Nu se stabilesc la timp obiective si prioritati. Nu se urmăresc KPI-urile necesare. Nu se lucreaza in format IWA si nu se intocmeste balanta apei.

Așa că… ne-am decis să creem un nou serviciu în DAP, care să rezolve această problemă.

Serviciu premium de închiriere de ECHIPAMENT ONLINE pentru companii de apa. L-am numit „WLD for Online Management”.

Funcționează în 3 pași simpli:

Pasul 1: Ne trimiți lista cu informatii despre reteaua de apa (harta retea, nr camine de vane, nr hidranti, lungimi,diametre,materiale,etc). Ce iti propui sa realizezi in urmatorul an din punct de vedere al managementul pierderilor de apa ? Data din lună la care vrei să faci evaluările de progres. Data la care stabilești obiectivele pentru următorul trimestru. Ora la care vrei să pleci de la birou zilnic. Și așa mai departe…

Pasul 2: Ne trimiți un video cu tine dansând, total dezbrăcat, pe o manea.

Pasul 3: Te verificăm zilnic și, dacă nu respecți ceea ce ți-ai propus, atunci publicăm video-ul cu tine pe Facebook, Instagram si LinkedIn.

Serviciul „WLD for Online Management” costă doar 10,000 de euro pe an, și te poți înscrie începând de azi, 1 Aprilie.

 

 

 

text adaptat – inchiriaza sefi

(13) Facebook