Fabrica tiroleză cumpără producătorul bavarez de fitinguri Frischhut și se extinde în Elveția cu noul TRM ELVETIA.

Hall – După preluarea conducerii, familia Kloger a dezvoltat „Tiroler Rohrenwerke”,care a fost fondată în 1947. Potrivit Kloger, Tiroler Rohre GmbH (TRM), care de atunci este o afacere de familie, a revenit pe drumul cel bun, a crescut vânzările cu 70%, a crescut numărul de angajați la 330, iar cifrele au devenit pozitive. Din 2017 fostul CEO BTV, Peter Gaugg, deține și 30% din acțiunile TRM. Tiroler Rohre activează de câteva săptămâni ca TRM Suisse și are propria echipă în Elveția. Până acum, piața elvețiană a fost deservită prin intermediul unui partener de vânzări.
Acum a fost achizitionata si fabrica Frischhut Bavaria, subliniază Kloger și Gaugg.
Odată cu achiziționarea producătorului de fitinguri Frischhut, s-a creat un furnizor european de servicii complete. Frischhut (a cărui renume rămâne bine infiripat pe piață) produce în cele două locații ale sale din Neumarkt-St.Veit și Pfarrkirchen atât piese turnate, cât și piese special turnate pentru ingineria industrială. Compania, înființată în 1945, are 150 de angajați, iar TRM are în prezent un total de 380 de angajați și o cifră de afaceri de 130 milioane de euro. Potrivit lui Kloger, pe lângă țevi și piloni, ar putea fi acum oferită întreaga gamă și securitatea aprovizionării
garantată într-un segment critic.
Producatorul TRM a adoptat deviza „Nimic nu este imposibil”, spune Kloger.
Produsele sunt concepute pentru a rezista cel puțin 150 de ani. O atenție deosebită s-a acordat, de asemenea, sustenabilității în producție. În acest fel, se topește 100% din
fierul vechi și se toarnă înapoi în țevi și piloni de înaltă calitate fiind un produs reciclabil. Zonele de operare includ conducte de apă și canalizare, conducte de turbine, conducte pentru producerea zăpezii artificiale în zonele de schi și conducte pentru stingerea apei, în tuneluri sau, în viitor, din ce în ce mai mult pentru răcire în orașe. Țevile din fonta ductila sunt deosebit de potrivite pentru construcții în zonele muntoase, cum ar fi zona TIROL (AUSTRIA) sau ROSIA MONTANA(ALBA)
Dezvoltarea constanta si investitiile recente facute de familia KLOGER ,denota orientarea continua catre calitate si puterea unui partener de incredre pentru piata de apa ,canal si partii de schi.

“Safe water supply