Videoclipurile și prezentările înregistrate sunt gata pentru a fi vizualizate online.

Puteți accesa acestea prin intermediul site-ului web al conferinței www.waterloss2020.org și acolo trebuie să faceți clic pe „VIZIONARE ÎNREGISTRARE”.

Acest lucru vă va duce la pagina de autentificare, unde, dacă v-ați înregistrat anterior la Conferința live, puteți utiliza e-mailul și parola anterioare. Dacă ați uitat detaliile, atunci puteți selecta Codul de verificare a e-mailului și un cod va fi trimis la e-mailul dvs. pentru a permite accesul. Apoi vă puteți schimba parola pentru acces ulterior.

Dacă nu v-ați înregistrat anterior la Live Conference, atunci vă puteți înregistra acum gratuit, ceea ce vă va oferi acces complet la toate videoclipurile și prezentările.

După ce v-ați conectat, veți intra în Centrul personal, unde va trebui să faceți clic pe Redare live pentru a accesa platforma.

Odată ce ați intrat pe platformă, puteți căuta orice videoclipuri care vă interesează. Utilizați funcția Filtrare subiecte pentru a restrânge căutarea și apoi derulați în jos pentru a selecta o prezentare. După ce ați ales prezentarea, faceți clic pe GO Redare pentru a începe înregistrarea.