Stimati colegi,stimate colege din domeniul apei.

Noiembrie ne-a adus numărul 11 al revistei Detectivii Apei Pierdute.

În acest număr puteți descoperi soluții tehnice la problemele cu care vă confruntați, puteți să treceți în revistă evenimentele și învățăturile anului 2018, puteți să va stabiliți priorități legate de evenimente viitoare și multe alte lucruri.

Am avut onoarea de a-l intervieva pe domnul Roland Liemberger, un expert internațional în managementul apei, care zilele acestea a pus la dispozitie o aplicatie gratuita pentru mobil pentru a usura calculul balantei apei.

Picătura de istorie ne descrie câteva lucruri interesante despre o personalitate de care se leaga sisteme ce alimentare cu apa si canalizare din tara, cel care a ajuns pana si in careta MOROMETI :Stan Vidrighin.

Partea tehnică de studii și cercetări aduce în prim plan un interesant Studiu de caz legat de apa care nu aduce venituri de la Compania de apă Hidroprahova – cae care a fost votata ca avand prezentarea cea mai interesanta si utila la workshopul de la Bucuresti 2018.

Un alt articol din domeniul studiilor și cercetărilor este legat de Detectarea pierderilor de apa in conditii de alimentare intermitenta – scris de actualul presedinte al grupului de lucru de la IWA privind pierderile de apa — cu siguranță ne va pune pe ganduri.

Drona este un instrument util companiilor de apa? – cititi materialul si veti descoperi lucruri interesante.

La sectiunea tehnologii veti descoperi ultimele „gadgeturi” .

Vreau să mulțumesc tuturor colaboratorilor, celor care susțin acestă inițiativă și mai ales vouă cititorilor.

Vă doresc lectură plăcută și utilă.

Apăsați pe imagine.

 

Colaboratori :

RadiodetectionBest Invest SRL, distribuitor autorizat de echipamente profesionale de detecție și localizare utilități îngropate și echipamente de detecție pierderi apă.

FASTBest Invest SRL, distribuitor autorizat de echipamente profesionale de detecție și localizare utilități îngropate și echipamente de detecție pierderi apă.

SewerinSmartech SRL , distribuitor autorizat de echipamente profesionale de detecție și localizare utilități îngropate și echipamente de detecție pierderi apă.

Envirotronic – distribuitor autorizat de echipamente profesionale debitemetre , măsurători parametrici analitici,etc.

Ridgid – Emerson– distribuitor autorizat de echipamente profesionale de inspecție video a conductelor de apă, identificare avarii, identificare branșamente ilegale,desfundari canalizari, sisteme de video-inspectie pentru canalizari,etc.

Roboterr-o tehnologie românescă patentată pentru construcția canalizării fără om ăn șanțul de canalizare, fără panouri de sprijin

Megger – SebaKMT– distribuitor autorizat de echipamente profesionale de detecție și localizare utilități îngropate și echipamente de detecție pierderi apă.

BIO TECH SRL – reprezentant UTILIS – tehnologia de scanare din satelit pt prelocalizare pierderi de apa

AML PRO– locator conducte plastic

PIPELIFE – sisteme complete de retentie a apelor pluviale

HTI, Megger – SebaKMT, Aliaxis, Funke, Termo Tools, Ridgid