Fotografia postată de Roland Liemberger.

Dacă aveți un telefon Android, vă recomandăm să verificați noua aplicatie pentru pierderile de apă PI App „EasyCalc mobile”, care poate fi acum descărcata din Magazin Play.

Este complet noua și aș aprecia comentariiledv, comentarii care vor fi luate în considerare în prima actualizare.

Despre este vorba despre: EasyCalcmobile, care ajută utilitățile de apă și consultanții să stabilească un bilanț inițial al apei și să calculeze indicatorii de performanță a pierderilor de apă.

Timp de mulți ani, practicienii din sectorul NRW folosesc software-ul WB-EasyCalc pentru echilibrul de apă liber (care poate fi descărcat de pe www.liemberger.cc) pentru calcule detaliate privind echilibrul apei și indicatorii de performanță. Pentru o astfel de analiză sunt necesare o mulțime de informații și date, dar de multe ori nu sunt disponibile.

Aplicația EasyCalcmobile intenționează să depășească decalajul dintre „nicio idee despre situația NRW” și un audit de apă detaliat utilizând WB-EasyCalc.

Aplicația va fi  utilă, de exemplu, în discuțiile inițiale cu un manager de utilități de apă atunci când numai cele mai de bază date sunt disponibile și valorile implicite ale aplicației pot fi folosite pentru a umple golurile. Estimările aproximative ale intervalelor de încredere potențiale de 95% (+/- marjele de eroare) sunt integrate, astfel încât intervalul de erori potențial al rezultatelor să poată fi ușor de înțeles.

Roland Liemberger