În urma unui studiu de succes de un an, cel mai mare operator de apă din România (Apa Nova parte a Grupului Veolia) se angajează să utilizeze pe termen lung soluția TaKaDu pentru a-și continua progresul în îmbunătățirea eficienței rețelei

Imagini pentru takadu

Yehud, Israel, 30 septembrie 2016 – TaKaDu, lider mondial în soluțiile integrate de gestionare a evenimentelor pentru industria apei, a anunțat astăzi că Apa Nova București, cel mai mare operator de apă din România și parte a grupului Veolia, implementeaza solutia TaKaDu în rețeaua de apă potabila, ca parte a unui contract de cinci ani. Contractul vine ca urmare a programului pilot desfasurat pe o perioada de un an, incheiat cu succes de firma TaKaDu, care a acoperit întreaga rețea.

Imagini pentru takadu

 

Valentin Zaharia, directorul Coordonării și Optimizării sistemelor de alimentare cu apă și canalizare, la Apa Nova, a declarat:

„TaKaDu a devenit o parte intrinsecă a operațiunilor noastre. În timp ce ne-am folosit pentru a monitoriza sistemul nostru folosind metode tradiționale, acum avem o vizibilitate completă pe 24 de ore din 24 în diferitele funcții și niveluri din cadrul organizației. Putem compara nivelul de eficiență în fiecare dintre cele șase sectoare care alcătuiesc rețeaua noastră și putem evalua timpul de răspuns necesar pentru a identifica eventualele daune, asigurând timpi de reparație mai rapizi. Pe lângă informațiile mai inteligente, sistemul asigură o mai bună atenție managerială oricărei probleme care afectează operațiunile noastre cu panouri de bord în timp real și alte mecanisme de raportare, ajutându-ne să îmbunătățim operațiunile și serviciile oferite clienților „.

Bazându-se pe analiza datelor de mare anvergură, soluția bazată pe cloud-ul IoT de la TaKaDu permite rețelelor de apă să analizeze și să gestioneze întregul ciclu de viață al tuturor evenimentelor din rețea (incidente), cum ar fi scurgerile, exploziile, problemele legate de presiunea apei, calitatea apei, defecțiuni și multe altele. De la instalare, TaKaDu a ajutat Apa Nova să detecteze scurgeri ascunse, să efectueze verificări de reparații și să implementeze îmbunătățiri de calitate. Asigurarea timpului de răspuns mai rapid, TaKaDu a facilitat economii semnificative de apă în ultimele 12 luni.

 

Imagine similară

Amir Peleg, fondatorul și CEO al TaKaDu, a declarat:

„Suntem încântați că Apa Nova își continuă desfășurarea activității TaKaDu. De la început, colaborăm îndeaproape cu Apa Nova pentru îmbunătățirea datelor și pentru înțelegerea rețelei sale, ajutându-i să-și îmbunătățească eficiența rețelei, să reducă pierderile de apă și să faciliteze o utilizare mai eficientă a personalului și a resurselor. Cu peste 20 de mari utilizatori activi și cea mai înaltă utilizare zilnică, Apa Nova este acum unul dintre clienții noștri de vârf din întreaga lume. „

SFÂRȘIT

Despre Apa Nova București (București)

 

Domeniul principal de activitate al companiei Apa Nova București (http://www.apanovabucuresti.ro ), o companie românească a Grupului Veolia, este tratarea și furnizarea apei, precum și evacuarea apelor reziduale și a apelor pluviale din zona Bucureștiului. Apa Nova București este concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare din București pentru o perioadă de 25 de ani începând cu anul 2000.

Imagini pentru takadu

Despre TaKaDu

TaKaDu (www.takadu.com ) optimizează eficiența operațională și îmbunătățește gestionarea apei pe plan local. O soluție dovedită IoT pentru industria apei, TaKaDu oferă cea mai cuprinzătoare platformă integrată de gestionare a evenimentelor, bazată pe analize de date mari și algoritmi sofisticați. TaKaDu oferă avantaje multiple, printre care reducerea scurgerilor și întreruperile alimentării, avertizarea rapidă automată a anomaliilor, integritatea îmbunătățită a datelor și măsurătorile KPI. Asigurând un timp de răspuns mai rapid, TaKaDu ajută și la îmbunătățirea serviciilor pentru clienți. O platformă SaaS bazată pe cloud, TaKaDu reunește cantități uriașe de informații într-o soluție ușor de utilizat, flexibilă și scalabilă. Abordarea sa inovatoare a câștigat remarci notabile, incluzând Premiul Tech-Pioneer al Forumului Economic Mondial și un studiu de caz al Harvard Business School.

Contact de presă:

Natalie Chouraqui

TaKaDu

natalie.chouraqui@takadu.com

+ 972-54-4750-889