Marile orase tind sa devina si mai mari si sa se dezvolte, iar oamenii obisnuiti care locuiesc in ele isi doresc sa se bucure de mai mult confort, de aer curat, de parcuri, de locuri de joaca pentru copii, de transport in comun eficient, sau de un trafic decent. Pentru un edil, aceste dorinte ale locuitorilor se transpun in nevoia de a analiza oportunitatile de dezvoltare ale orasului si de a lua in calcul si elementele mai putin vizibile pentru un simplu cetatean: costuri cu infrastructura, canalizare, calitatea terenului si obligatoriu mediul subteran al orasului.

Viata tumultoasa si complexa a oricarui mare oras impune factorilor de decizie in dezvoltarea urbana sa se pregateasca si sa se informeze in permanenta. De aceea, va invitam sa participati la conferinta “Conferinta “Saptamana Planificarii si Gestiunii Mediului Subteran Urban” , un  eveniment care se va desfasura in Bucuresti, in perioada 13 – 16 martie 2017 si care isi propune să dezvolte noi canale de comunicare, interacțiune și relaționare între experții ce dezvoltă cunoștințe despre mediul subteran al zonelor urbane și urbaniști, precum și factori de decizie implicați în procesul de planificare urbană.

Informatiile si cunostiintele care vor fi prezentate in cadrul celor sase seminarii tehnice si stiintifice organizate in cadrul conferintei ii vor ajuta pe decidentii implicati in dezvoltarea urbana sa proiecteze viitorul orasului lor, in care cetatenii obisnuiti sa se bucure de confort, de aer curat, de parcuri, de locuri de joaca pentru copii.

Detalii privind inregistrarea la conferinta gasiti pe pagina:

http://suburban2017.eu/

Va asteptam!